Kam umístit pračku ?

Při umísťování pračky byste především měli zajistit, aby bylo dostupné opravdu vše, co je potřeba k připojení pračky - tedy aby bylo vybrané místo vybaveno pro připojení vody, odpadu a elektrické energie! Máte-li takto ošetřené místo, měřte a zvažujte možnosti. Nejčastějšími místy pro umístění praček jsou koupelna, prádelna nebo kuchyňská linka. Od umístění pračky se budou odvíjet další možnosti výběru. Pokud jste se rozhodli, že usadíte pračku do kuchyňské linky, pak bude Vaším dalším krokem srovnávání vestavných praček.

U jmenovaných možností umístění pračky, si můžete dle libosti vybrat z praček volně stojících s plněním zepředu, či s vrchním plněním. Standardní rozměry praček s předním plněním jsou 85 x 60 x 60 cm (v x š x h), praček s horním plněním 85 x 40 - 45 x 60 cm (v x š x h). Na trhu můžete také nalézt varianty praček s předním plněním, které jsou určené pro malé prostory, jejichž označení je zpravidla SLIM a jež mají hloubku 45 cm, 40 cm i 33 cm. Kromě samotných praček můžete také koupit pračku s integrovanou sušičkou.

čas zpracování: 0,006 s.
Tyto stránky využívají Cookies. Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s používáním Cookies.(zjisti více) OK,rozumím